La Inceput de Drum

Legătură Publicat pe Actualizat pe

Inainte de a intra pe taramul energiilor subtile, a chakrelor, aurei si a modalitatilor prin care noi, Oamenii, putem crea o lume interioara dar si exterioara in perfecta simbioza cu Universul si cu Fiinta Plina de Iubire – Creatorul, voi posta cateva articole despre descoperirile fizicii cuantice.

Aceste articole sunt destinate in special celor care sunt oarecum sceptici in ceea ce priveste lumea plina de mister a corpurilor noastre, fie el cel fizic, astral, mental sau cauzal.

Ceea ce acum fizica cuantica reuseste sa demonstreze, este ceea ce civilizatiile antice dar si cele recente din partea orientala – China, Japonia, India, Tibet, cunosteau inca de acum mii de ani si anume ca, atat Universul, ceea ce ne inconjoara dar si OMUL, este ENERGIE PURA, subtila.

Atunci cand vom ajunge sa intelegem si sa constientizam la nivel interior acest fapt, prin pregatire individuala dar si prin apelul catre cei care ne pot ajuta, Omul nu va mai fi bolnav. Atunci Omul va reusii sa inteleaga legatura acestuia cu Creatorul.

Pentru unii poate sa suna a blasfemie, dar cine a citit Biblia si mai ales Noul testament, cu toate inadvertentele din Evanghelii, stie ca Isus a spus multe parabole pline de adevar, care nu constau in explicarea neaparat a vietii 3D, la nivel fizic, cat mai ales a legaturii speciale pe care Omul o are cu TATAL – Fiinta Creatoare si pe care trebuie sa o constientizeze, nu prin Frica, asa cum unele religii o propaga ci prin IUBIRE. IUBIRE care trebuie sa fie mai presus de toate atasamentele si mai presus de material si spiritual.

In alte articole voi detalia conceptele de energie subtila, chakre, aura, protectie, meditatie, activarea centrelor energetice ale Omului.

Dar ceea ce este cel mai important voi incerca sa aduc in fata voastra problema bolilor, a formarii acestora – prin karma, caracterul omului si prin vietiile trecute, si modalitatea prin care, noi putem sa ne vindecam.

O RUGAMINTE AM CATRE VOI OAMENII. NU NEGATI APRIORII INFORMATIILE

Chiar daca nu sunteti de acord cu ele, cititi, ganditi si judecati.

Oare ce este cel mai important! Negarea sau apropierea de CREATOR si schimbarea comportamentului nostru.

Pentru a avea o VIATA asa cum trebuie sa fie trebuie sa intelegem IUBIREA catre Creator.

Sa nu va suparati si nici sa nu fiti indignati – unele articole vor fi scrise cu diacritice, altele nu. Pentru a reusii sa scriu mai repede nu voi folosii diacritice in unele articole. Asta nu inseamna ca nu-mi iubesc limba si tara.

Pentru cei care vor dorii sa fie ajutati, spun de pe acum ca eu nu folosesc in favoarea mea sau a altora  sfintii, ingerii sau arhanghelii. Eu nu fac meditatii cu ingerii sau cu arhanghelii, sau cu maestrii ascensionati. Ei nu pot fi folositi. Aceste Fiinte Divine, Angelige ne ajuta daca si noi ne ajutam. Ele ne ajuta daca in karma noastra si in destinul nostru trebuie sa fim ajutati. Ei ne ajuta sa ne descoperim daca noi dorim aceasta. Ele sunt spririt si energie ca si noi. Creatorul ne-a creat pe toti. Diferenta sta in Iubire si in vibratie. Eu nu pot face altceva decat sa dau sfaturi, sa utilizez cunoasterea pe care Creatorul mi-a revelat-o in favoarea oamenilor.

OAMENII pot evolua doar prin ei insisi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s