Aparitia bolilor

Legătură Publicat pe Actualizat pe

Timp de patru ani am studiat alcatuirea omului asa cum este el de fapt, nu numai un corp fizic, ci cu multiplele componente al corpului. Corpul fizic este doar ce se vede, el fiind inconjurat de corpul eteric, astral si cauzal. Acestea fiind in opinia mea principalele corpuri care invelesc materia din care suntem facuti.

Timp de patru ani am studiat impactul asupra acestor corpuri a ceea ce noi realizam in fiecare zi. Mai precis a comportamentului nostru si a caracterului, a iubirii pe care fiecare dintre noi o dam Creatorului si celor din jur.

Scrierile orientale, de mii de ani, aduc la lumina importanta deosebita pe care corpurile noastre o au asupra vietii de zi cu zi, asupra bolilor si asupra vietilor noastre. Asa cum noi suntem energie pura, conform ultimelor, in sfarsit, studii publicate de cercetatori din domeniul fizicii cuantice, asa este toata creatia.

Energia este parte din noi, este ceea ce suntem. Orice dereglare la nivel energetic duce la acumularea de boli, mai intai la nivelul corpului astral, cauzal si mai apoi la nivelul corpului fizic. Intre aparitia bolii la nivel astral si manifestarea ei la nivel fizic exista un decalaj de timp cronologic.

Bolile se manifesta ca o pata neagra, ca o ruptura a invelisului energetic a corpului nostru. Aceasta ruptura se poate vindeca pe moment cu ajutorul bioenergiei sau a tratamentului Reiki. Boala se atenueaza sau trece dar cauza sau cauzele care au dus la aparitia bolii raman. Peste un timp boala apare, nu la nivelul aceluiasi organ ci ea migreaza spre alte organe.

Multi oameni care s-au vindecat momentan de cancer  la un organ au manifestat aparitia bolii in alta parte. Multi oameni care s-au vindecat de o alta boala au avut parte de aparitia altor boli, uneori mult mai complicate.

Ca terapeut Reiki, invatand din propria experienta – atat asupra mea dar si a altor oameni, orice se poate trata, dar nu orice se poate vindeca. Tratamentele sunt usor de aplicat, si cu folos, dar vindecarea este un proces la care trebuie sa participe nu numai terapeutul ci si pacientul. In primul rand pacientul.

Prietenii ma indemnau sa-mi fac reclama, sa ma promovez. Intotdeauna am considerat ca atunci cand un OM va avea nevoie de mine, Creatorul ii va indruma pasii catre ceea ce stiu si ceea ce pot face. Oameni dragi mie care au unele situatii neplacute cu rudele sau copii, nu par sa inteleaga ce simplu este sa te vindeci. Simplu dar extrem de greu, pentru ca asta inseamna sa te schimbi.

Cu toate acestea, atunci cand ii spui unui om ce trebuie sa faca el nu face. Mi-am dat seama ca este mult mai usor pentru un OM sa inghita niste pastile decat sa urmeze niste pasi in vindecare. Este foarte greu sa intelegi ca bolile vin din vietile anterioare, de la parinti, bunici si din comportamentul nostru. Ele vin in principal din lipsa de iubire. Lipsa de iubire pentru Creator vine din existenta atasamentelor, din trecut si din viitor.

Neintelegerea cauzalitatii si a efectelor dau nastere inevitabil la: – pierderea a ceea ce ne este drag sau a ceva la care tinem, aparitia unor boli de regula usoare sau medii, aparitia cancerului si, daca nici acum nu intervenim, survine moartea.

Cu totii vom muri, cu totii vom reveni de unde am venit. Important este insa sufletul. El nu poate fi lovit, atacat, imbolnavit. Doar corpul fizic sufera pentru a ferii sufletul/spiritul.

Mai multe in alte articole pe care le voi expune pe acest blog

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s