Principiul Karmei 3

Legătură Publicat pe Actualizat pe

Revin cu noi consideratiuni asupra manifestarii bolii si a legaturii cu structurile corpurilor fiintei noastre, a karmei si destinului

Corpurile noastre subtile sunt primele afectate de caracterul si karma, sau semintele karmei, acumulata in vietile anterioare.

Destinul omului nu este o notiune abstracta. El este predeterminat si totodata determinat.

Predeterminat pentru ca destinul Omului este sa nutreasca, in permanenta, iubire catre Creator si, prin aceasta, dezvoltarea sa ca spirit si suflet, evolutia sa ca structura divina cazuta in mrejele acestei dimensiuni. Dar nu numai noi din aceasta densitate, 3D, trebuie sa evoluam ca spirit ca suflet. Si fiintele din celelalte densitati trebuie sa manifeste iubire catre Creator si o evolutie constanta a ei catre Sursa primordiala.

Determinat in masura in care acesta este afectat de caracterul fiecarui indivit in decursul vietilor. Dar nu numai caracterul influenteaza destinul. Mai important decat caracterul este acumularea iubirii in structurile noastre, in karma.

Asa cum energia sexuala este cea mai puternica energie in dimensiunea materiala, ea determinand practic existenta fizica, Iubirea este cea mai puternica energie din Univers, din Creatie. Creatia, tot ce este vazut si nevazut, este realizata din Iubire. Din iubire s-a nascut si energia procreatiei. Iubirea da nastere caracterului.

Atunci cand caracterul omului da nastere la deformari ale structurilor  energetice ale corpurilor noastre, astral, eteric, cauzal etc., atunci apare boala si modificarea destinului.

De aceea, caracterul, destinul si boala sunt interdependente si aceasta interdependenta este foarte variata.

Foarte multi maestri vorbesc de structurile karmice. Pentru multi, aceasta notiune este destul de abstracta. Cand am inceput studierea existentei fiintei umane si pentru mine acesta structura era ceva abstract. Multe lucrari enunta karma ca fiind ceva fix, ceva ce omul trebuie sa indure in permanenta.

De multe ori auzim expresii de genul “asta este”, “acesta e destinul”, “nu avem ce face” etc.

Dar nu este asa. Noi suntem creatorii propriului nostru destin. Noi putem fi creatorii propriei karme. E drept ca in unele cazuri suportam si consecintele comportamentului parintilor si stramosilor nostri dar, in multe cazuri, noi suntem proprii nostri stramosi.

Trebuie sa intelegem un singur lucru si acesta este fundamental in teroria destinului, karmei. Sufletul, spiritul este primordial. El a fost creat primul si nu materia fizica. Materia fizica, sub diferitele ei forme, a fost creata pentru sustinerea sufletului si spiritului in diferitele lui manifestari. Exista manifestari diferite ale spiritului in functie de densitatile sau dimensiunea in care se afla. Noi aici ne aflam in densitatea a treia. Exista a 4-a, a 5-a pana la a 12-a.

Multi vor zice ca bat campii. Ca nu exista aceste dimensiuni. Dar va intreb si va rog sa va dati raspunsul. Ingerii, arhanghelii, sfintii, heruvimii, serafimii unde se afla? Fiintele care inceteaza sa mai fie intr-un corp fizic unde se duc? Pentru unii in rai sau in iad, conform teoriei. Dar iadul si raiul sunt in aceeasi dimensiune? Pot exista impreuna, in sensul in care se pot vedea unul pe celalat?

Deci exista cel putin doua dimensiuni in plus fata de dimensiunea, densitatea in care noi existam – 3D. In plus exista dimensiunea primordiala, cea in care exista Creatorul. Deci inca o dimensiune, densitate.

Am deviat putin de la analiza karmei si a bolilor, dar am vrut sa va aduc in vedere existenta dimensiunilor, a densitatilor. Corpurile noastre subtile, energiile subtile nu se vad dar ele exista. Sunt in jurul corpului fizic. Imaginati-va corpul fizic ca fiind galbenusul unui ou. In jurul lui se afla albusul, acea pielita fina apoi coaja tare. Daca aceste invelisuri se sparg, atunci are de suferit fiecare invelis al oului.

Asa este si fiinta umana. Daca un invelis energetic este lovit, afectat, in cele din urma corpul fizic sufera. De aceea am spus ca intre aparitia bolii si manifestarea ei trece un timp cronologic.

Afectarea invelisului energetic, a corpurilor noastre fine este determinata in principal de lipsa de iubire catre Creator. Lipsa iubirii poate lua diferite forme. Tocmai de aceea un terapeut nu poate ignora aceste manifestari.

In teoria karmei se spune ca “destinul, caracterul unui individ sunt inscrise in structurile energetice, bioenergetice” si, numai daca se actioneaza asupra lor, ele pot fi ameliorate.

Structurile enrgetice sunt afectate de structurile karmice care la randul lor afecteaza sanatatea, caracterul si destinul individului.

Prin interventia bioenergetica se amelioreaza afectarea straturilor energetice ale unui individ, dar nu se elimina cauza. O boala poate fi ameliorata, dar nu eliminata si aceasta pentru ca boala este una singura. Manifestarile ei sunt variate, dar cauzele bolilor sunt aceleasi. Deformarea campurilor energetice este izvorul tuturor bolilor.

Boala se poate muta de la un organ la altul si cauza este caracterul, destinul, spiritualitatea dar si atasamentele si alti parametrii ai unui individ. Fara intelegerea cauzei care a determinat boala, orice interventie, tratament pe dibuite nu poate avea un efect vindecator.

Tratamentul prin acumulare de energie sau diferitele tipuri de masaj sunt ca frectia la un picior de lemn daca nu se intervine si la nivel de caracter, atasamente, parametrii.

Poate ati intalnit oameni care „s-au vindecat” de anumite afectiuni pentru un timp anume. Dar dupa aceea oare ce s-a intamplat? Boala a revenit in alte parti ale corpului. Si asta se intampla la majoritatea oamenilor. Insa exista si oameni care s-au vindecat complet, care au eliminat definitiv boala din structurile lor. Au reusit singuri, fara ajutor, intelegant conexiunea dintre caracter, destin, iubire si boala. Si sunt destule exemple la noi in tara.

Celor care nu reusesc sa inteleaga li se pot masura atasamentele si parametrii specifici, pentru a-si putea da seama singuri unde trebuie sa actioneze. Un terapeut trebuie doar sa scoata la lumina cauzele bolilor si nu sa le trateze. Pentru ca nu poate. Omul insa, poate el insusi sa se vindece.

Daca aceasta modalitate de vindecare ar fi aplicata si inteleasa de oameni, multi dintre cei care fac tratamente bioenergetice sau masaje terapeutice ar ramane someri. De aceea aceasta teorie nu este iubita, iar eu nu cred ca sunt iubit. Dar nici nu vreau.

Interesul meu este ca omul sa constientizeze forta pe care o are. Sa inteleaga ca Tatal/Creatorul/Dumnezeu a lasat aceasta posibilitate OMULUI.

Boala este unul din mecanismele dezvoltarii spiritului. Boala este mecanismul de aparare a sufletului. Sufletul nu poate fi atacat. El trebuie sa ramana pur, neatins. Si daca nu se constientizeaza si nu se actioneaza constient atunci apare boala. Daca nici atunci nu se iau masuri apare cancerul. In ultima instanta intervine moartea individului.

De multe ori nu se poate intervenii. Nu este permis sa intervii asupra unui pacient. Karma, destinul lui nu permit asa ceva. Daca este prea afectat caracterul, daca el trebuie sa invete si sa se purifice prin boala, atunci acest fapt se va implinii. Toate acestea se intampla cand este prea tarziu. Cand sufletul, spiritul nu mai are alta cale de purificare.

Actul terapeutic trebuie indreptat in principal asupra sufletului si spiritului pentru ca ele sunt primordiale.

Tratamentul se poate face prin intelegerea legaturii dintre comportament, etica, sanatate, deformarea structurilor energetice (atunci cand ele pot fi observate) si constientizarea acestora.

Ceea ce trebuie sa mai intelegem este ca aceasta deformare a structurilor campurilor se poate transmite si la copii. Acesta este motivul pentru care unii copii se nasc bolnavi sau se imbolnavesc foarte des si uneori grav. Sanatatea copiilor depinde foarte mult de sanatatea mamei din anii de dinaintea nasterii si chiar a conceptiei.

Multe femei si multi barbati nu pot avea copii. Le este interzis. Si totusi medicina moderna a gasit cai de concepere a copiilor. Dar cati oare se nasc sanatosi? Cati din ei nu vor avea probleme in timpul vietii? Pe langa destinul/karma lor acesti copii vor trebuii sa poarte si deformarea structurilor parintilor. Daca sufletul copilului care vine este plin de iubire, in sensul ca are o rezerva mare de iubire din alte vieti, atunci parintii nu au o influenta importanta asupra lor si, in unele cazuri, parintii mor. Exista numeroase cazuri, aflate din presa, cand din unele tragedii au scapat doar copii, sau un copil, in mod miraculos.

Un om care nu poate concepe un copil, prin tratament prin intelegerea si eliminarea cauzelor care au dus la aceasta situatie va putea sa dea nastere, prin iubire, la copii. Dar cel mai important este faptul ca parintii nu vor arunca asupra copilului propriile lor deformari ale structurilor energetice. Adica copilul se va naste cu propria karma si nu va duce si karma parintilor si a stramosilor.

In concluzie parintii transmit copiilor informatii ale comportamentului lor si al stramosilor lor. Aceasta informatie sta la baza formarii destinului copilului, a corpului, caracterului si spiritului acestuia. Un copil intensifica toate programele parintilor si de aceea este nevoit sa dea un tribut mai greu. Copii sunt ca o lupa pentru pacatele din lumea celor adulti.

Sa ne inchipuim Universul ca un mare balon umplut cu apa. Orice presiune exercitata pe balon va fi resimtita in tot balonul. Asa este si in viata. Orice fapta buna sau rea se intoarce la individ in virtutea unitatii informationale a Universului. Reglarea campurilor este o conexiune inversa a universului. Daca se regleaza la timp structurile informationale ale campurilor noastre atunci boala dispare. Si cum iubirea sta la baza intregii creatii, uciderea iubirii in noi insine este cel mai mare pacat. Acesta ia diferite forme; toate celelalte pacate sunt secundare dar sunt urmarea fireasca a lipsei de iubire fata de Creator.

Nu este suficient sa te duci la biserica, sa bati matanii si sa aprinzi lumanari. Isus nu a facut nimic din acestea. Si totusi el e singurul care ne-a invatat ce este Iubirea. Dar cat din pildele si adevarurile spuse de el sunt aplicate astazi. Cati oameni sunt condusi de sentimentul Iubirii in cel mai pur sens. Marturisesc ca nici eu nu am ajuns aici.

Dar am inteles un lucru. Procesul de plata a comportamentului a crescut atat de mult incat omul are timp sa plateasca pentru faptele sale inca din aceasta viata atat cu sanatatea proprie cat si cu cea a copiilor.

Aceasta este consecinta pentru care in ultimii ani a crescut incidenta bolilor si in special a cancerului. Aceasta este consecinta pentru care se nasc din ce in ce mai multi copii bolnavi sau cu probleme de comportament. Ei sunt cei care vin aici pentru „a spala” pacatele parintilor. In multe cazuri, multi copii purifica sufletele parintilor.

Multi dintre copiii care vin sunt suflete evoluate. Spiritele evoluate care isi au salasul in trupurile copiilor vin pentru purificarea parintilor, pentru ca iubirea sa creasca in sufletele parintilor.

De aceea ei sunt mult mai evoluati. Dar ei nu pot face totul.

Daca parintii nu sunt in stare sa-i inteleaga si sa se purifice, atunci ei nu stau mult langa noi. Pleaca de tineri pentru ca nu pot suporta consecintele comportamentului parintilor. Structurile energetice ale campurilor lor se deformeaza atat de mult incat nu pot fi suportate.

In loc ca ei sa purifice sufletele, sa ajute de echilibrarea campurilor parintilor, acestia le deformeaza si mai mult structura campurilor, ii intineaza si mai mult cu pacate lor..

Nu stiu daca este drept sau nu. Aceasta este lege Divina.

In concluzie.

Energia pe care un individ o primeste prin intermediul sentimentelor superioare ii vindeca trupul, destinul si sufletul.

Trebuie inteles ca tratarea mecanica a oricarei probleme si utilizarea de energie bruta duce la deformari ale structurilor spiritual fine iar consumul sub orice forma duce la degradare.

Universul este creat si controlat de Dumnezeu, dar asta nu inseamna ca fiecare pedeapsa vine de la El. Exista un mecanism uimitor al autoreglarii campurilor proprii. Legea actiunii si reactiunii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s