Inter-personale

Reintors la munca, dupa concediu.
Salut calduros si muncitoresc pe toti cei care pun umarul la propasirea societatii multilateral dezvoltate in frumoasa noastra patrie Republica Bruxelleza Romana.
Dupa doua saptamani petrecute in liniste, in care nu am stiut de stiri, reportaje si tot felul de nimicuri pe care, cu onor patriei noastre, televiziunile, impersonal, si acei lucratori mercenari, personal, le furnizeaza pentru poporul pe care ele, si ei, il cred subdezvoltat, am revenit la asa zisa realitate pe care acesti GNOMI, doresc sa ne-o arate.
In modul normal nu pun botul la tot felul de ineptii pe care unii si altii le vantura cu dosul pe la TV. Dar dupa concediu am reusit, fara voia mea, sa intru in modul anormal, pentru scurt timp.
Primul contact l-am avut cu declaratiile extra-terestrului ambasador al Stimatei Republici Licuriciul Mare. Acest om, agent al nu stiui carui stat interplanetar, ne invata pe noi cum sa ne dezvoltam si sa progresam printre statele interplanetare, gazduind la noi emigranti veniti din unele colturi ale galaxiei.
Cica ei s-au dezvoltat pe seama acestora. Probabil ca respectivul E.T. uita ca patria lui este o patrie de emigranti – hoti, puscariasi si oameni indezirabili. Asa au inceput ei sa se nasca. Ca apoi au luat si furat minti luminate din toata galaxia, tehnologie ultra de la nemti si de la Tesla si, cu ajutorul ei, au bombardat si umilit natiuni interplanetare, asta nu mai conteaza. Aici nu vorbesc de popor (asta ca sa intelegeti voi cei din unele servicii care veti citii aceste randuri). Aici vorbesc de unii la care, organul numit gura, o ia inaintea organului numit minte. Poporul lor nu are nici o vina. Eu unul as dorii ca si noi sa avem acel spirit de nationalism pe care ei il au.
Pentru acest E.T. am eu o propunere. Deoarece voi acolo aveti multe desherturi luatii voi pe emigranti, populati desherturile din tara si mintile voastre cu ei. Integratii in spatiile in care ei se simt cel mai bine. Sau oare doriti ca aceasta parte a lumii sa fie transformata, de ei, in deshert, sau in desert, doar-doar mai ridicati si voi niste orase-cazino sau niste corturi de circ, ca tot vreti ca aceasta lume sa fie tabla voastra de joc.
Cam atat cu Licuriciul care, din cate imi dau seama, devine mai mic, din ce in ce mai mic. Apropo de licurici. Daca acum cativa ani vedeam pe camp si in curte licuricii dansand seara, acum nu am mai zarit nici unul. Parca au disparut de tot, cel putin in zona la care ma refer. (Si chiar ma refer aici la acele insecte micute si frumoase)
Asa ca atentie la disparitia licuricilor, mari sau mici. Incepe extinctia lor, asa cum a inceput si cu alte specii.
Al doilea contact a fost cu o specie nevertebrata, la fel de interplanetara dar, de data aceasta, de la noi.
Oricat de social-liberal am fost si sunt, in viitor cred ca ma voi schimba precum cameleonul de pe planeta Politic. Daca nu stiti, aceasta planeta situata undeva la marginea galaxiei, este atat de indepartata incat locuitorii ei nu au multe sanse sa interactioneze cu celelalte planete. Din aceasta cauza, repetatele imperecheri dintre ei duc la degenerarea speciei. Nu ca asta ar fi ceva rau pentru noi. Cand o specie degenereaza ca urmare a alterarii ADN-ului, aceasta dispare. Poate asta e de bine pentru restul galaxiei.
Sa revin la aceasta specie de humanoid-nevertebrat. Din cate mi-am dat seama este o femela si, cica, este sefa de partid. Scuze – copresedinte de partid liberal. Am vazut, involuntar, cateva elucubrati, pardon – alocutiuni, ale acestei femele extraterestre. Ca este din alta lume multi s-au dat seama, dar ca este si o specie insetata de sange asta nu am mai stiut. Doamna respectiva cica doreste ca in viitorul guvern unii ministrii sa aiba sange de liberal. Probabil ca asa se numeste planeta de pe care ea vine – Liberalia. ceea ce nu a explicat ea este in ce fel viitorii ministrii vor avea sange de … si unde – pe maini, pe fata sau pe picior. Daca viitorii ministrii vor fi la interne si la justitie, cu siguranta vor avea sange de liberal. Caci acestia vor pune mana si le vor da un sut in c-r liberalilor. Si atunci, ministrii, s-ar putea sa se murdareasca.
In final am doar un anunt de facut pentru toti liberalii care s-au imperecheat intre ei.
Domnilor, voi nu aveti oameni in acea grupare. Nu aveti specialisti noi, in adevaratul sens al cuvantului. Aveti doar o specie degenerata de humanoizi.
In plus daca va veni vremea sa aleg intre Borghiu si Glaba, pe de o parte si B-drea si U-asescu, pe de alta parte, cu siguranta nu ma voi duce la vot sau, in ultima instanta, ii voi alege pe cei din urma. Macar ultimii stiu sa faca jocurile.
Cam lunga polologhia mea. Dar asa este dupa o pauza.
Va doresc sa fiti IUBITI si sa IUBITI.
Reclame